Zařízení & příslušenství
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
Příprava 15min.
Celkový 45min.
1 porce
Suroviny
-
50 gramů divoké rýže
-
teplá voda pro namáčení rýže
-
30 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
100 gramů čerstvých hub na plátky
-
40 gramů pórku na plátky
-
30 gramů veganské pomazánky
-
150 gramů vody
-
150 gramů kokosového mléka
-
1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička sušeného oregana
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky černého mletého pepře
-
petržel, čerstvá pro ozdobení
-
½ limetky nejlépe bio
-
chléb na plátky, opečený
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
626.9 mg
Protein
15.7 g
Kalorie
2939.8 kJ /
702.6 kcal
Tuk
38.8 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
24.9 g
Sacharidy
62.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro singles - 1 porce
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chleboví šneci s červeným pestem v páře
1hod. 15min.
Pečená krůta s pancettou a citrónovo-bylinkovou nádivkou
Žádné hodnocení
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Smoothie bowl se špenátem a morušemi
15min.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
1hod. 30min.
Kešu pomazánka s bylinkami
8hod. 10min.
Dýňovo-zázvorová polévka
35min.
Veganská polévka z hlívy ústřičné
40min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.